maanantai 1. helmikuuta 2016

Kanelipullaa ja kyyneleitä

Kuten tuossa on jo tullu selväksi niin yksistään tammikuun aikana on tuli "hifisteltyä" auton kanssa useamman satasen edestä. Hifistely tässä yhteydessä tarkoittaa semmoisia osia mitkä on auton toiminnalle välttämättömiä. No, tänään oli katsastus. Tietysti se viimeinen luvallinen ajopäivä. Ei menny läpi ei. Yksi helvetin varotusvalon kosketushäiriö mihin se homma kaatu. Ja itkua pidätellen soitto korjaajalle koska se ehtisi sitä katsomaan, alustava arvio on jotain 200-300e. Vittu. Kaikki ne autonkorjaamiseen liittyvät säätämiset ja kustannukset vilisi mielessä samalla metelillä mitä se perkeleen pakoputki mikä korjattiin sunnuntaina. Sitten pidäteltiin itkua terkkarissa käynnin ajan, hain verenpainemittarin lainaan kun meinaa ikä tulla vastaan auton omistajallakin, uusia osia vaan on hankalampi saada. Niistä ei tarttis paljoa maksaa mut jonkun pitäis kuolla että niitä saa. Eli auton korjaaminen on siis siinä suhteessa vielä vähä yksinkertasempaa. Terkkarista kauppaan, vielä läjässä. Ostin pullaa.
Vaikka en vehnää sais syödä niin tänään syön. Syön koko perkeleen pitkon ihan ite. Syön ja itken.

Yhden setin jo selvitin, niistin nenän ennen kun ängin pitkonpalaa naamaani. Luojan kiitos lohtusyömisestä. Kaikki sensorit päässä vinkuu onnellisuutta kun on suklaata tai vaikka sitä pullaa tasaisin väliajoin kielenpäällä. Mitä enemmän sitä parempi.
Luonnollisesti lohtusyömistä seuraa vyötärönympäryskriisi, mutta tänään keskityn siihen etten kumoa porttiteoriaa ja loikkaa suoraan koviin aineisiin kokeilematta miedompia päihteitä ensin. Pulla riittää. Ja suklaa. Läskiä tulee ja menee. Tai sitten jää, ihan sama.

Itseasiassa hymähtelin tolle aineasialle. Jokusenkin amfetamiinin käyttäjän olen elämäni aikana kohdannut ja jotenkin hassusti niillä on sellainen positiivinen käsitys elämästään "kaikki on kuosissa, rahaa piisaa, ei vois mennä paremmin, ei o mitään ongelmia" mitä nyt psykoosia lykkää ja kaikki on päin vittua. Silti se mieli on vaan kovin jees. Vaikea tarkemmin analysoida kun kertaakaan ei ole kokeillut, mutta tollain sivustaseuraajana vähän kummastuttaa.
Toivon että tää tolkuton pullan mässääminen veis mut ees hetkeks siihen tilaan ettei vituta ihan niin paljoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti