perjantai 29. huhtikuuta 2016

Tukkakriisi

Taas ollaan naiseuden ytimessä.
Tarkemmin ajateltuna keski-ikäistyvän naisen naiseuden ytimessä.

Ostin hiusvärin. Semmoinen hopean vaalea. Jotenkin haluaa ravistella paattia.
Tehdä joku muutos mikä näkyy.
Väri aine on ryhdikkäästi paketissaan kun mietin teenkö raitoja (kuten aina) vai jollain muulla tekniikalla.
Mielessä vilisee kaikki upeat platinablondit mitä kuvissa olen nähnyt ja miten hyviltä ne kuontalot niissä kuvissa näyttää. Joo, liukuvärjään. Ai nii. Mutta mä oon vähä lihava, haittaakse? Eikä mulla ole volyymiripsiä, onks silläkää väliä? Mitä mulla on? Kilometrimittarit silmäkulmissa ja toinen leuka pahanpäivän varalle. Jos vaikka kunnon pula-ajat käy päälle.

Mietin onko se neljänkympinkriisi mikä koputtelee ovella kun peilistä katsoo "harmaa" eukko. Semmonen tavallinen. Mitä nyt luonteeltaan vilkas ja ajoittain melko äänekäs. Tarkemmin ajateltuna en mä tiedä mitä tavallista mussa toisaalta on, muuta kun tää tukka. Se vituttaa.

Pieni aikamatka menneisyyteen paljastaa, että jos koen pakottavaa tarvetta muuttaa hiustyyliäni niin se on aina viestiny tyytymättömyydestä meneillään olevaan vaiheeseen elämässä. Ollessani parisuhteessa tämmönen tunne on toiminut suunnan näyttäjänä kattilanjakotilaisuuteen. Nyt en ole parisuheessa. Teenkö "bänät" itseni kanssa? Mitä täällä tapahtuu?

Omaa harmauttani miettiessä törmäsin sosiaalisessa mediassa miesten hehkutukseen miten tykkäävät kun nainen on "luonnollinen". Iso joukko miehiä lyttäsi niin volyymiripset kuin hiusten pidennyksetkin. Mitä näitä nyt on millä neitoset itteänsä ehostaa, sillain "kuukausihuoltomeiningillä" ja silti käytännössä kun kylilöille jalkautuu, niin juuri niitten kuukausihuoltoneitien punttia siellä ollaan nylkyttämässä ja rakkautta vannomassa. Ei auta vaikka koittaa itteäsä sutia ja koittaa sillä luonnollisuudella liputella. Tosin en juurikaan ottele selfieitä, sekö tässä kusee?
Toisaalta olen yleensä kiintiösinkkuna liikekannalla, pariskunnan jatkeena, voi olla että harmauden sijaan mun resting bitch face huolehtii siitä, että saan olla rauhassa jatkossakin. Ei ne volyymiripsetkään kaikkea pelasta.

Mut joo ne hiukset. Kai mä lähden tekeen tälle jotain... saaha noita tököttejä uusia, ja pipot on edelleen trendikkäitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti